H-P: 8.00 - 17.00
Hétvégén zárva tartunk

1994-ben alakultunk

Cégbemutató

1996-tól kezdtünk el terméskőből készült kertberendezési tárgyakat gyártani. Egy évvel később már kemény fával, akáccal is dolgoztunk. Az évek során törekedtünk arra, hogy termékeinkkel minél jobban megfeleljünk a vevők elvárásainak, igényeiket teljes mértékben kielégíthessük. Mobil kemencéinket 2008-ban kezdtük el gyártani és a nagy sikerre való tekintettel ma már a kemencegyártás lett cégünk fő profilja. Termékeink nemcsak díszei a kertnek, hanem aktív pihenést és kikapcsolódást is nyújtanak. Az évek során törekedtünk arra, hogy professzionális szintre fejlesszük termékeink minőségét.

Miért válasszon bennünket?

Életre szóló termékek

Termékeinket szívvel-lélekkel fejlesztjük annak érdekében, hogy vásárlóinkat egy életen át szolgálják azok.

25 év tapasztalat

Törekszünk arra, hogy professzionális szintre fejlesszük termékeink minőségét. Termékeinkkel minél jobban megfeleljünk a vevők elvárásainak.

Gyártói garancia

Termékeinkre 1 év teljes körű garanciát vállalunk, rendeltetésszerű használat mellett. Termékeinket kiszállítjuk és beüzemeljük otthonában.

Gyártói árak

Mivel tőlünk, közvetlenül gyártótól vásárol, kedvező áron teheti ezt meg.

Gyártói garancia

Mobil kemencék

A kemencénk műszaki tartalma felülmúlja a hagyományos kemencéét, mivel a búb rész 5 cm vastagságban lávakő őrleménnyel van kitöltve. A lávakő nagyon jó hőfelvevő és hőmegtartó anyag. A külső rész 5 cm vastag szigeteléssel van ellátva, ezért a hő a kemence belsejében, sütőterében marad. A kéménybe huzatszabályozó van beépítve, ezzel is csökkenteni tudjuk a hőveszteséget. Így a kemencénk nagyon gazdaságos és hatékony üzemmódban süt-főz. A kemencében külön van a sütőtér és a tűztér, így a folyamatos sütés-főzést akár 24 órán keresztül is végezhetjük. A kemence sütőterében lévő hőmérsékletet hőfokmérő órával tudjuk ellenőrizni, míg a hagyományos kemencébe ez nincs beépítve.

Életre szóló termékek

Kő termékek

Termékeink alapanyaga: betonba, illetve műkőbe ágyazott riolit tufa terméskő. A kő természetességéből fakadóan színük a fehéres sárgától a sötétvörös árnyalatig megtalálható. Hosszú évek után is megőrzik színüket, állagukat. Mivel vulkanikus kőzet, ezért kitűnően ellenáll a nagy hőhatásnak. Termékeink az időjárás viszontagságait jól bírják, így télen sem kell őket zárt helyen tárolni.

25 év tapasztalat

Fa termékek

Termékeink alapanyaga: akác. Az akácfa nehéz, kemény és kiváló ellenálló képességgel rendelkezik a gombákkal és rovarokkal szemben. Éppen ezért évtizedekig kezelés nélkül is időtálló (csak a színe változik). A hosszabb élettartam eléréséhez termékeinket fagomba és rovarok elleni védelemmel rendelkező alapozóval kezeljük, csak ezt követően kerül a színnel történő beeresztésre.

Kérdése van? Nem tud dönteni?

Hívjon minket munkaidőben vagy írjon e-mail-t!
A beérkező levelekre egy munkanapon belül válaszolunk.

Hívjon Bennünket!
Írjon nekünk!